Gasztronómia

A Farkasmály pincesor - ahol a hotel található - mindig is a borkóstolókról és a mulatságokról volt híres.

A pincesorra érkezők elmerülhetnek a történelemben, barangolhatnak a műemlékjellegű présházak között és betekinthetnek több száz éve vájt pincékbe.

A Hotel Sziluettben borlapján csak a mátrai borok kaptak helyet. 8 pincészettől a legjavát összeválogatva igyekszünk a bort kostoló vendégeknek maradandó élményt nyújtani. Amennyiben előre jelzik borkóstolási igényüket, úgy szakavatott kollégánk bemutatja a bort termőhely, évjárat, termelő és jellegzetességei alapján.  

A Mátra ételspecialitásai között mindig is nagy szerepet kaptak a vadételek. Étlapunkon főként a szarvashúsból készült különlegességeket ajánljuk. Vegetáriánus Vendégeink kedvence az erdei gombakrémleves. A nemzetközi konyha választéka is fontos szerepet játszott az étlapösszeállításnál. Házi hamburger marinált hagymával és házilag készült húspogácsa 200 gramm marhahússal a vendégeink egyik legtöbbet rendelt étel. Steak-ekben is jók vagyunk, hiszen érlelt bélszín és T-bone steak kiadós étkezést kínál.

Minden nap várjuk étlap szerinti étkezésre nem csak szállóvendégeinket.