Üdvözöljük a Borhotel Sziluettben!

Hotelünk a Mátra lábánál, Gyöngyöstől 2 km-re található a Farkasmály pincesoron. A pincesort az 1700-as évek elején kezdték kialakítani és csodás természeti környezetben található. Megkövesedett vulkáni hamuba vájták Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kézzel készült pincerendszerét. Romantikus hangulatú présházak, hegyvidéki levegő és üdítő mátrai borok várják!

A nyugalom szigeteként várja a pihenni vágyókat a wellness részlegünk: úszásra is alkalmas medence úszást segítő ellenáramoltatóval, nyakdögönyözővel és nyakzuhannyal, finn szauna frissítő felöntésekkel, különleges masszázsokkal, napozóterasszal és persze a mindezeket kiegészítő bár kínálatával nálunk megtalálja a fiatalság szérumát!

Szálló- és betérő vendégeink számára étlapról mátrai és palóc ételekkel tesszük feledhetetlenné a hegyvidéki kirándulást. Kínálatunkban nagy szerepet kapnak a vadételek, a friss alapanyagok, de a gyerekekről sem feledkezünk meg. Borvacsorák alkalmával merészen kalandozunk különböző ízvilágokban. Ha élményre szomjaik nálunk a helye!

Nagy Imre - tulajdonos

Szoba típusok

Programok

Akciós ajánlatok

Director
A fiatalság széruma
2021.05.09 - 12.23

Szállás 2 éjszakára 2 felnőtt részére, wellness használattal, svéd-frissítő masszázzsal, félpanziós ellátással, fürdőköntös használattal, koktéllal.

56 900 Ft-tól, akár SZÉP kártyával is!

További infó
Director
Feltöltődés a Mátra lábánál
2021.05.09 - 12.23

Szállás 2 éjszakára 2 felnőtt és 2 gyerek részére, borkóstolóval, félpanziós ellátással, wellness használattal, ajándék turista térképpel.

62 600 Ft-tól, akár SZÉP kártyával is!
További infó
Director
Kulináris kalandozás
2021.05.09 - 12.23

Szállás 2 éjszakára 2 felnőtt részére, borvacsorákkal, wellness használattal és fürdőköntös használattal.

56 400 Ft-tól, akár SZÉP kártyával is!


További infó
Director
Történelmi barangolás
2021.05.09 - 12.23

Szállás 2 éjszakára 2 felnőtt részére, bortúrával a farkasmályi pincerendszerben, wellness használattal, félpanziós ellátással.

58 800 Ft-tól akár SZÉP kártyával is!

További infó

Whoops, looks like something went wrong.