Rendezvények / Programok

Bortúra

Ismerjék meg a farkasmályi pincesor történelmét egy páratlan borkóstolóval egybekötve!

10 pincét látogathatnak meg a résztvevők, amelyek közül 9 összeköttetésben áll pincefolyosón keresztül, így túra java része a hegy gyomrán keresztül vez

Konferencia

Különtermünket konferenciákhoz és egyéb zártkörű rendezvényekhez ajánljuk. 

Szakmai tréningek, meetingek és indoor programok mellett osztálytalálkozók, ballagások és születésnapok alkalmával is igénybe vehető.

Szüreti mulatság

A szüreti mulatság programunkat 15 fő feletti csoportok részére kínáljuk, augusztus 20-tól október 15-ig. Kövessék végig játékos formában a szüreteléstől egészen a palackozásig a feldolgozás folyamatát!

Főzőverseny

Főzőverseny programunkat 10 főtől nagyobb társaságok részére kínáljuk. Ajánlott 5-8 fős csapatokat alkotni. Akár 100 fő részére fedett teraszon esőbiztos programmal kovácsolódhat egybe a csapat, amikor mindenki hozzáteszi a magáét.

Családi nap céges rendezvény

Családi napokra, céges rendezvényekre a lehetőségek széles választékával szórakoztatjuk a meghívott Vendégeket. Sztárfellépővel vagy egyéb szórakoztató műsorral egész napos és késő estébe nyúló programlehetőséget kínálunk.

Winecaching

A Sárhegy lábánál, csodálatos természeti környezetben értékes mátrai borok várják megtalálóikat. A játék során nem várt izgalmakra lehet számítani, amíg GPS készülék segítségével megtalálják a "kincseket".

Esküvői nyílt nap 2019. 11. 24. Vasárnap
2019.11.24
Tájékoztató

Esküvői nyílt nap 2019. 11. 24. Vasárnap

Várunk minden érdeklődő jegyespárt, akik szeretnék megtekinteni a hotel által és a dekoratőrök által kínált dekorációs lehetőségeket, megkóstolni a Robinson cukrászda süteményeit vagy esetleg kipróbálnák a szimpatikusnak tartott menüsort. Igyekszünk minél több szolgáltatót is meghívni, hogy közvetlen beszélgetés kapcsán lehessen csiszolni a "Nagy Nap" forgatókönyvét.