Wellness

Wellness részlegünk a hotel alsó szintjén található:

 

 - Nyitva tartás: hétfő szombatig 10-21 óra között,
vasárnap 9 és 15 óra között várjuk a felfrissülni vágyókat.  

 

 - Szobaáraink tartalmazzák a wellness használatának lehetőségét. Szállóvendégeink a hotel recepcióján tudnak a szaunalepedőhöz vouchert igényelni, így napi 1 db áll ingyenesen rendelkezésre. 

 

 - Külső Vendégeket is fogadunk, de bizonyos esetekben (pl. szállás telt ház, vagy csoportos foglalás esetén) ennek lehetőségét korlátozzuk. A külső Vendégeket ezért arra kérjük, hogy érkezés előtt telefonon érdeklődjenek a használat lehetőségéről a
+36 37 309 074-es telefonszámon!

 

 - A külső Vendég jegyár 1.600 Ft, amely 1 személy részére értendő, adott napra, a nyitva tartás szerinti használati lehetőségre jogosít fel. A jegyár megvásárlása az alábbi szolgáltatások igénybevétele mellett 1 db 100x150 cm-es szaunalepedőt és 1 db öltözőszekrényt biztosítunk.  

 

 - A wellness részleget csak 6 év feletti Vendégeink használhatják a saját felelősségükre! A szálloda fenntartja magának a lehetőséget, hogy ittas Vendégek részére megtagadja a wellness használatát. Wellness részlegünket a megfelelő fürdőruhában lehet igénybe venni. Öltözéshez külön női és férfi öltöző áll rendelkezésre.

 

Törölköző és fürdőköntös bérlésének díjtáblázata alkalmanként:

 

 - 50 x 100 cm-es törölköző bérlési díja 200 Ft/db.

 

 - 70 x 140 cm-es törölköző bérlési díja 300 Ft/db.

 

 - Fürdőköntös bérlése több méretből (L, XL, XXL) 1.800 Ft/db
(+3.000 Ft kaució).

 

Ezen igényük jelzését a hotel recepcióján várjuk, ahol vouchert adunk át. Ezt a vouchert átadva a wellness munkatársunknak veheti át a bérelt törölközőt vagy fürdőköntöst.

 

 

Wellness részlegünkben nem került kialakításra fittness helyiség vagy konditerem. A nyugalom szigetét szeretnénk a feltöltődni vágyóknak megteremteni.

 

Úszásra is alkalmas medence mérete 1,2 méter mély 11,6 méter hosszú, 4,6 méter széles és az alábbi élményelemeket tartalmazza:

 

 - úszást segítő ellenáramoltató

 

 - nyak dögönyöző

 

 - nyak zuhany

 

A medence hőmérsékletét 26 és 28 celsius fok között tartjuk.

 

Finn és bio szauna 6 személy részére:
 

Előzetesen meghirdetett programkínálatunk része a szauna szeánszok, amelynek idejéről érdeklődjön e-mailben!

 

Tekintse meg az alábbi linkre kattintva wellness részlegünk frissítő italkínálatát!

Wellness itallap

 

Szállodánk az árváltoztatás jogát fenntartja!

 

Felhívjuk a wellness részlegünket nem szállóvendégként igénybevevők szíves figyelmét, hogy érdemes kifejezetten ünnepnapokon vagy hétvégi időszakban előzetesen a használati lehetőségről telefonon tájékozódni, mert a szálloda telt ház esetén a szállóvendégek részére biztosít elsőbbséget.